Meciul care trebuie să umple Cluj Arena

Au trecut fix 80 de zile de la ultimul meci al Universității Cluj pe teren propriu. Lunga aşteptare a fanilor va lua sfârşit luni 12 martie la ora 19:00, când studenţii vor primi vizita celor de la Steaua Bucureşti. Un meci important, care vine după o perioadă foarte bună a echipei atât în stagiul de pregătire, cât şi în meciul precedent jucat în Giuleşti, de unde studenţii s-au întors neînvinşi.

Cu ajutorul tău, încurajând echipa din tribune, U Cluj poate repeta evoluţiile bune din ultimul timp şi poate face din nou o surpriză plăcută.

Aşa cum v-am obişnuit şi în turul campionatului, ofer două bilete la acest meci celui care îmi lasă un comentariu cu numele jucătorului care a marcat golul în partida cu Rapid.

Aştept comentariile voastre până duminică la ora 16:00, iar random.org va desemna câştigătorul celor două bilete. Dacă nu este prea mare deranjul, după ce lăsați comentariul vă rog să-mi trimiteți un mail cu numărul de telefon, ca să-mi fie mai ușor să dau de voi în cazul în care random vă scoate câștigători. Promit că nu vă sun noaptea la 12. Doar la 3 dimineața. :lol:

Şi încă ceva! Pe baza biletelor puse în vânzare pentru acest meci sau a abonamentelor poţi câştiga la pauză o croazieră în Mediterană.

Aşadar, haideţi să umplem Cluj Arena! Haide U!

update: pentru a vă crește șansele de câștig, puteți participa și la concursul organizat de Marius.

update: vom avea doi câștigători a câte două bilete.

Chiar dacă am întârziat puţin, am numele celor doi câştigători a câte două bilete la meciul de mâine. De această dată random.org a scos câştigătoare comentariile 9 şi 30. Aşadar Dragoş şi Alexandra felicitări!

Vă muţumesc tuturor pentru participare şi vă mai aştept şi înaintea următoarelor meciuri pe care U Cluj le va juca acasă să-mi luaţi biletele puse în joc. Pentru meciul de mâine mai aveţi o şansă la Marian.

Un scurt filmuleţ să nu existe dubii în privinţa câştigătorilor.