O săptămână cu scandal

update: Random a decis ca biletele să meargă la Vlad si Horațiu. Felicitările mele băieți! Aștept un mail pe contact@danielrus.ro cu un număr de telefon sa stabilim cum vă dau biletele.

—————————————-

-Când mă duci și pe mine la un meci pe stadion?

Este una din întrebările pe care mi le adresează prietena mea de ceva vreme încoace. Deși am avut posibilitatea să o duc până acum la meciuri în Cluj, am preferat să amân o perioadă această ieșire.

-Ai răbdare draga mea să termine ăștia Cluj Arena și te duc, îi răspundeam eu de fiecare dată. O să vezi că merită. Uite că e aproape gata. Mai e puțin.

Duminică mergem la meci. Doar că acest meci naște un mic război la noi acasă. De ce? Simplu. Prietena mea e din Galați. Oricât de clujeancă ar fi în acte și puțin și în accent, nu are cum să își uite rădăcinile. Așa că în această săptămâna ne vom tachina reciproc pe tema asta. Doar că deocamdată ea e șefa. Ce pot să-i răspund când îmi dă replica ”Cine e campioana?” în afară de ”Las că vedem noi cine râde duminică!”?

Cred că v-am obișnuit deja cu cele două bilete pentru meciurile lui U de acasă. Ele vor ajunge la doi dintre cei care vor lăsa un comentariu în care să îmi spună orice vor ei legat de U Cluj. Apoi le adun, le pun în random.org și vineri pe la 12 trecute fix vedem ce iese.

Ce zici? Vii la meci să îi susții pe alb-negrii și să asiști la o surpriză? 😀

PS. Comentariul Adică nu ţii cu Oţelul??? nu va intra în concurs 😀