Când te poţi numi un suporter adevărat?

Unde ar trebui să se oprească acţiunile unui suporter? La nivel declarativ, la prezenţa şi susţinerea pe stadion în timpul meciurilor, la purtarea însemnelor echipei sau ar trebui să fie mai mult de atât? Ei bine, pentru unii suporteri toate acestea nu sunt suficiente, astfel că decid să se implice și în proiectele pe care le are echipa.

ftr.ro

Este și cazul unor suporteri ai echipei de fotbal U Cluj, care au licitat suma de 14.200 lei pentru tricourile pe care jucătorii le-au purtat la meciul de inaugurare a noii arene clujene, contribuind în acest fel la Fondul ”U pentru Cluj” creat în parteneriat cu Fundația Comunitară Cluj. Prin acest parteneriat, cele două organizații FCC și U Cluj își propun să contribuie la dezvoltarea comunității locale, prin sprijinirea proiectelor adresate tinerilor sportivi sau ale veteranilor sportului clujean.

Câștigătorii licitațiilor au intrat în posesia tricourilor chiar de la doi dintre jucătorii U Cluj, Claudiu Niculescu și Zsolt Szilagyi, în cadrul unui eveniment public organizat la sediul clubului. Licitațiile continuă cu a doua tranșă de tricouri pe www.upentrucluj.ro, iar pe la jumătatea lunii decembrie va fi lansată prima etapă de acordare de finanțări.