Universitatea Cluj se întoarce acasă! Fii alături de ea!

update: Am aşteptat în zadar comentariul lui Vasile Manu, care îşi dorea un bilet la meci. Nu a vrut, asta e. Câştigătorii mei sunt Flaviutza şi Marius. Sper ca şi ceilalţi să fiţi prezenţi la meci să vă bucuraţi de spectacolul din tribune şi de cel din iarbă.

Acum 3 ani, pe 13 octombrie m-am mutat la Cluj. O zi cu ghinion, ar spune unii. Exact când trebuie, aş răspunde eu. Din toate punctele de vedere. Mai mult, a doua zi am văzut pentru prima dată suporterii Universităţii Cluj pe strada Memorandumului, în drumul lor spre Ion Moina. Fabulos! Am fost foarte impresionat. De atunci ceva s-a schimbat, pentru că încet-încet am fost cuprins de spiritul U. Oriunde întorceam privirea vedeam un tricou cu însemnele clubului, oriunde mergeam auzeam vorbindu-se de meciurile lui U, orice persoană nouă pe care o cunoşteam era suporter al Universităţii. În orice grup de oameni ajungeam, după nici 10 minute se discuta despre momentul în care Universitatea va reveni pe prima scenă a fotbalului românesc. Şi a revenit. Doar că suporterii nu au putut să se bucure aşa cum ar fi trebuit, pentru că Ion Moina, casa studenţilor, nu mai exista. Aşa că echipa a fost nevoită să joace în exil. Chiar şi aşa suporterii au dus spiritul U la fiecare meci aproape de jucători, iar efortul lor a fost încununat la ultimul meci jucat departe de oraşul universitar.

După 3 ani a venit timpul ca Universitatea Cuj să joace meciurile de pe teren propriu în oraşul natal, acolo lângă Someş, iar finalizarea arenei clujene permite asta. A venit vremea ca şi tu să fii acolo, alături de echipa care la fiecare meci îţi pune sângele în mişcare. Am pentru asta două bilete la meciul inaugural de pe Cluj Arena pe care Universitatea Cluj îl va juca în compania ruşilor de la Kuban Krasnodar. Trebuie doar să mă convingi printr-un comentariu, sau mai multe, până în 10 octombrie că vrei să fii acolo să-i vezi la treabă pe Niculescu & Co sau pe bursucul Dan Petrescu agitându-se de pe margine şi primeşti un bilet.

Subliniaţi, încercuiţi sau decupaţi din calendar data de 11 octombrie 2011 şi înrămaţi-o! Această dată reprezintă  o sărbătoare în inimile clujenilor, reprezintă întoarcerea acasă a echipei de fotbal Universitatea Cluj! Să-i fim alături!

update:

Radu Neag oferă un tricou ediţie limitată cu Claudiu Niculescu. Detalii aici.

Dan Ciulea oferă şi el două bilete la meci. Detalii aici.

Marian Hurducaş vă propune un schimb foarte fain: bilete pentru poze. Detalii aici.

Lorand Minyo oferă un tricou ediţie limitată cu Claudiu Niculescu şi două bilete. Detalii aici.