Big Brother e la Cluj

Dacă titlul vă duce automat cu gândul la camerele de supraveghere instalate în oraş, greşiţi. Acest frate mai mare este un fotograf în persoana lui Andrei Niculescu. Orice fotograf pasionat are ataşat mâinii un aparat foto. Orice fotograf pasionat are în colecţia personală mii de fotografii care surprind diferite aspecte din viaţa oamenilor, a animalelor sau strict minunăţia naturii. Asta e pasiunea lui. Este un mod de a trăi viaţa.

Problema este când aceste fotografii devin publice fără acordul celor prezenţi în ele sau şi mai grav când aceleaşi persoane surprinse în situaţii neplăcute pentru ele se lovesc de refuzul fotografului de sterge fotografia cu pricina.

Se pare că din cauza acestui Andrei Niculescu nu mai poţi întoarce capul după fundul cuiva, nu îţi mai poţi pierde ochii în decolteul adânc al unei femei, nu mai poţi căsca sau nu te poţi scărpina în anumite părţi ale corpului fără să rişti să apari mai apoi într-un album pe facebook.

Aşa că atenţie mare la oamenii cu aparat foto, dar în special mare atenţie cum vă manifestaţi în preajma acestui om. Poate nu vreţi să ştie toată suflarea facebook-istă ce faceţi pe stradă, unde sau după cine vă fug ochii.

citynews.ro