Omul cu doi sori şi două zile de naştere

Probabil aţi sesizat în ultima vreme dispariţia mea din online. Dacă nu, măcar de complezenţă, întrebaţi-vă acum “oare unde o fi fost?”. Vă zic eu. Am fost în concediu. Nu la mare, nici la munte, nici pe marginea unui lac cu undiţa în mână şi nici măcar în vârful patului stând cu fundu-n sus sforăind şi băgând vecinii în sperieţi că e cutremur, ci un concediu cu şpaclu, trafalet şi şmotru. No, amu mă mai invidiaţi?

În tot acest timp am ratat multe lucruri: să-l văd pe Groparu la tv, gulyas-ul lui Hădean, degustarea de bere la care am fost invitat de Urban Gourmet şi să nu mai vorbesc despre neparticiparea la Cupa Presei pe care cei mai cei presari au câştigat-o, adică bloggerii.

Lipsa activităţii de pe twitter şi de pe blog şi-a pus amprenta în primul rând pe mailurile pe care le primeam şi pe care le verificam pe la 11-12 noaptea. Mă săturasem să citesc ofertele de pe unele site-uri de reduceri şi ofertele de pe alte site-uri de reduceri, de care oricum nu puteam să profit pentru că banii mei erau papaţi prin magazinele care oferă materiale de construcţii şi instalaţii de tot felul.

Aşa că mi-a venit o idee 😀 Ce-ar fi ca omul care a văzut doi sori să aibă două zile de naştere? Nimic mai simplu. Facebook oferă multe, chiar şi acest “Ce-ar fi…”. Da, ştiu că nu a fost frumos din partea mea, dar credeţi-mă la sfârşitul zilei mi s-a luminat sufletul când am deschis mail-ul şi am văzut 87 new messages şi doar 5 erau de la site-urile care oferă reduceri. Nu am dormit toată noaptea, iar a doua zi am avut randament dublu. Apoi poţi să te superi pe bucuria unui om care toată ziua a vorbit doar în limba trafaletului? Plus că unele urări erau mult mai tari decât cele primite de ziua mea de naştere reală. Poate ar trebui să-mi schimb zodia. 🙂

Sper că nu v-aţi supărat prea tare. Dacă v-aţi supărat, lasaţi un comentariu să ştiu şi eu şi poate ne vedem la o bere să vă treacă. (amu să vezi comentarii 😀 )