Răzbunarea lui Ghiţă

Ziua în care Ghiţă văzu din spate silueta soacrei îndepărtându-se de uşă fu cea mai fericită din viaţa lui. Imediat îi reveni culoarea în obraji şi îşi reluă viaţa de unde o lăsase în ziua când văzu pe vizor aceeaşi siluetă înconjurată de bagaje. Îşi luă în primire mult iubita telecomandă, umplu frigiderul cu bere şi plănui o noapte fierbinte alături de Tina lui.

Totul fu minuţios plănuit. Lumină doar de la lumânări, un vin roşu, petale pe pat şi Tina la duş, astfel că pregăti surpriza în linişte. Când intră în cameră, Tinei nu-i veni a crede.

-Bărbate, dacă ştiam, intram la duş acum 3 ore.

Ciocniră un pahar de vin, se pupară pe gură şi când toate decurgeau conform naturii umane…sună telefonul.

-Oare ce a uitat soacra?! Răspunde tu te rog.

Tina puse mâna pe telefon şi instant se făcu neagră de nervi.

-E obsedata aia pe care ai trecut-o în telefon “nu răspunde!!!”.

Ghiţă înghiţi în sec şi văzu că tot ce plănuise începu să se năruie precum piesele unui domino. Peste cuibuşorul lor se aşternu o răceală, încât în nopţile următoare Ghiţă avu impresia că doarme lângă o străină. Apoi, treptat, lucrurile reveniră la normal.

Când Ghiţă consideră că Tina uită de momentele perturbatoare, plănui o nouă seară romantică. De această dată pregăti şi cina. Profită că Tina ieşise la o bârfă cu o fostă colegă de facultate.

Când ajunse acasă, Tina fu din nou foarte surprinsă. Mâncară, băură un pahar de vin, se pupară pe gură şi… sună telefonul.

-Mă dă-o-n mă-sa! Parcă simte.

Ghiţă se ridică şi plecă în sufragerie. Reveni după jumatate de oră afişând imaginea unui mare învingător.

-Doar pe 73 de site-uri de matrimoniale i-am lăsat numărul de telefon. De acum va fi ocupată. 😀