Cultura renaşte în Parcul Central

Aici vă spuneam de pofta de lectură pe care mi-a dat-o ultima carte pe care am citit-o şi despre dorinţa mea de a pune rapid mâna pe altele, nu cumva să îmi treacă. Ştiu exact cum să fac rost de o carte. Sâmbătă la ora 10 merg în Parcul Central din Cluj Napoca, pentru că Ovidiu Blag s-a gândit la o campanie de culturalizare a clujenilor. I-a spus scurt şi simplu Drumul cărtii. În ce constă? E simplu. Se oferă o carte unui trecător prin parc, cu rugămintea ca acesta să o dea mai departe tot unui trecător, după ce o citeşte.

Cine doreşte să se alăture acestui proiect, trebuie doar să fie prezent în fiecare sâmbătă în parc, având asupra sa o carte din biblioteca personală, pe care să o dea unui trecător. După ce o citeşte, acesta să o dea mai departe unui alt trecător prin parc, şi tot aşa.

Citește această carte și apoi dă-o mai departe, dar tot unui trecător prin Parcul Mare. Dacă vrei să fii parte în acest proiect, adu și tu o carte din biblioteca ta și dă-o mai departe. Astfel vom face din Parcul Mare (un loc atît de drag clujenilor) un pol cultural puternic. Pînă în toamnă ne propunem ca fiecare trecător prin Parcul Mare să aibă în mînă cîte o carte. Putem face asta doar împreună!” (Ovidiu Blag)

Intră şi tu pe Drumul cărţii!