Dragi clujeni, o mai facem o dată?

Vă mai amintiţi de cei 90 de prieteni de la adăpostul din Turda pe care ni i-am făcut în decembrie când am organizat prima campanie în care am adunat hrană pentru ei? Ei bine, prietenii nu se lasă la greu. Împreună cu inimosul Alex Ursa am decis că e cazul să mai pornim o astfel de campanie. Şi acum ca şi atunci vă cerem sprijinul tot vouă, oamenilor cu suflet mare care văd într-un căţel mai mult decât un simplu animal.

Poate acum mai mult ca oricând ar trebui să ne mobilizăm să arătăm lumii că ne pasă. Să le arătăm acelor oameni fără inimă că nu eutanasierea este cea mai simplă cale de rezolvare a problemelor câinilor fără stăpân.

 

Aşadar vă aşteptăm sâmbătă între orele 13:00-18:00 în Iulius Mall la intrarea spre Auchan din parcarea subterană în faţa petstore-ului Zoomania sau în Polus Center în faţa petstore-ului Skydome Acvaristica, unde puteţi dona orice fel de hrană neperisabilă pentru căţei sau chiar bani pentru a ajuta Asociaţia Trei Fraţi Pătaţi să se poată ocupa şi în continuare de îngrijirea lor.

Împreună putem să oferim hrană, tratament medical, căsuţe noi şi curate, adică o viaţă mai bună celor 90 de căţei pe care îi are în grijă asociaţia.

Sperăm ca şi de această dată să reuşim să facem 90 de codiţe să fluture de bucurie.

Această campanie este organizată și susținută de Centrul de voluntariat Cluj-Napoca.