Noi suntem mall-işti?

Că e vorba de haine, cadouri, luat masa, cumpărături pentru acasă, băutură şi ţigări sau vacanţe, e aproape imposibil să nu auzi “Hai în Iulius!” sau “Hai în Polus!”. Uneori ţine de preţ, alteori de posibilitatea de a cumpăra tot din acelaşi loc, dar de cele mai multe ori se practică semnarea condicii mall-istice. Un must do al zilei.

La o primă strigare ai zice că suntem mall-işti.

De cele mai multe ori lumea din mall e relaxată. Uneori prea relaxată. Aşa că se opreşte la discuţii fix ca vaca pe care o apucă bălegatul în mijlocul drumului. Nu contează că încurcă.

O regulă de bun simţ, zice că dacă există scări sau benzi rulante fără să existe şi alternativa unor scări fixe, lumea ar trebui să se încoloneze pe o singură parte, lăsând liber un culoar pe care să îl folosească cei care se grăbesc. Dar unde aţi văzut aşa ceva? Obiceiul de vacă de a ocupa toată calea de deplasare se menţine. A, nu aţi auzit de regula asta? Tocmai aţi citit-o. Consideraţi că e bună? Bun, atunci haideți să încercăm să o punem în aplicare.

De câte ori am intrat într-un mall şi eram fără maşină, simţeam lipsa unei garderobe. Ştiu că pentru traficul zilnic dintr-un mall este nevoie de un spaţiu mare pentru aşa ceva, dar chiar şi 200 de umeraşe i-ar scuti pe mulţi de a-şi căra haina pe braţ sau chiar de transpiraţie.

Nu-i aşa că am idei bune azi?

Sper să nu se supere Marian că i-am încălcat teritoriul. 😀