Alex, despre acţiunea “Dacă iubiţi căţeii”

Salut, eu din nou, eu adică Alex. Îmi cer scuze dacă v-am batut la cap în ultimele 48 de ore dar a meritat. Vă zic acum de ce. Azi după cum stiţi am organizat o colectă de hrană pentru caţeii de la Asociaţia Trei Fraţi Pătaţi din Turda. Vă zic direct rezultatele:

  • 350 kg de hrană uscată.
  • Aproximativ 30 de rude de salam special pentru câini
  • Au ramăs 17 lei pe care îi folosim la construcţia de căsuţe
  • Peste 100 de donatori
  • Valoarea donaţiilor depăşeşte 1000 de lei
  • Două doamne au decis să adopte fiecare câte un căţel

Eu cred că este impresionat având în vedere că ideea a venit miercuri, campania de promovare joi după amiază, iar colecta propriu- zisă azi de la ora 14.00 până la ora 19.00

Vreau să le multumesc tuturor celor s-au mobilizat şi au donat bani sau mâncare! 95% din persoanele care au venit azi au aflat de pe web (bloguri, facebook, twitter, presă). Mâine vom duce mâncarea la Turda şi vom face şi poze. Cei de la Turda au fost impresionaţi de cantintatea de mâncare. Săptămâna viitoare vom organiza şi o acţiune în Turda pentru a le construi mai multe căsuţe câinilor.

Despre promovare pe scurt:

Pe 3 bloguri (danielrus.ro, blog.alexbartis.com, evasile.com) au fost peste 1000 de afişări. Articolele au fost share-uite  de peste 150 de ori pe facebook şi 180 pe twitter. Pe cica.ro s-au strans 45 de aprecieri (ceea ce nu e puţin). În plus pe pagina de facebook a Centrului de Voluntariat Cluj-Napoca au fost postate update-uri. În plus şi presa locală ne-a dat o mână de ajutor, buzznews.ro, ftr.ro ziuadecj.ro şi stiridecluj.ro au postat articole care au avut aproximativ 2000 de vizualizări. Şi să nu îi uităm şi pe cei de la Radio Cluj care au amintit de noi. Centrul de Voluntariat s-a ocupat de partea logistică şi se va ocupa şi de continuitatea activităţii. Partea faină e că toata lumea a facut-o din proprie iniţiativă şi le mulţumesc încă o dată pentru asta.

Vreau să le muţumesc încă o dată tuturor celor care au donat şi celor care s-au ocupat de eveniment: @daniel_rus, @AlexBartis, @VasileManu pentru postările de pe bloguri și celor care au dat share pe facebook şi rt pe twitter. Lui @fegari că a rezolvat foarte repede să avem o zonă şi tot ce ne trebuie în Iulius (a fost ideea ei să fim lângă Zoomania şi a fost foarte bună. Apoi celor care azi au îndurat frig să împartă fluturaşi şi să adune mâncarea: @alexbartis şi prietenul lui @dorujucan, @oananapolitana @emilzice @zyassy și Teodora@szili90. Ei au fost baza azi. Lui Grecu îi mulțumesc pentru flyer. Şi nu în ultimul rând lui @bogdanrosca pentru sandwish-ul pe care l-a adus. Sper că nu am uitat pe nimeni.

Ah da, toata chestia asta a pornit de pe twitter şi a fost făcută pe twitter şi cu twitter-iști. Asta da “social media”.

Săptămâna viitoare construim case pentru caţei, cine se bagă?

Alex

Eu zic că am asistat cu toţii la naşterea unui nou influencer în mediul online clujean. Mă puteţi contrazice? Următorul top trebuie să-l conţină şi pe Alex. Am zis!

Mâine la ora 11 pornim spre Turda din parcarea Profi din Mărăşti. Dacă mai există persoane care doresc să doneze hrană pentru căţei, dar din diferite motive nu au reuşit să ajungă azi sau nu au ştiut despre această acţiune, o pot face mâine acolo.