Seria petrecerilor continua cu WWW Party SMS Edition

Andrei Crivăţ şi simpaticii de la TVdece şi-au pus în gând să ne mai petrecem încă o dată în acest an, bineînteles tot la Cluj, după Social Media Summit. Aşa că ne invită cu mic cu mare, cu neamuri sau vecini pe 16 decembrie de la ora 20:00 în Gambrinus Pub şi ar fi bine să profităm pentru că ne aşteaptă o mulţime de surprize, iar intrarea e liberă.

Nu este o petrecere cu tematică, deci nu este nimic impus. Totuşi ar fi bine să avem mintea limpede, cel puţin până ce Cristian Gog va face ce ştie cel mai bine, să se joace cu mintea noastră. Apoi rând pe rând, Nicu Bendea de la Comedica se va asigura că ne luăm porţia de râs, Mirona Pascu şi trupa Maya vor avea grijă să ne arate ce înseamnă muzica de calitate şi tot acolo vom fi părtaşii unui eveniment în premieră: un concert susţinut de Ovi Sîrb şi Cristian Săftescu.

Că ne petrecem nu e bai, e chiar recomandat, dar e bine să ne amintim şi de cei cu care soarta nu a fost darnică, aşa că din puţinul pe care îl mai aveţi, poate faceţi o donaţie pentru Zolty prietenul groparului.

Mai sunt câteva surprize, dar vă las să le descoperiţi singuri la party.

Pe lângă organizatori, mulţumirile se duc spre eBucataria (sponsor principal) şi partenerii Polus Center Cluj, Restaurant City Fusion, Porsche Timişoara.

Ca orice eveniment care se respectă, are şi un afiş creaţia maestrului Ruben.