Adevărul depre izgonirea din rai

Religia e cea mai durabilă invenţie a omului şi nu cred că e foarte dificil de înţeles asta. Că a fost inventată de un bărbat, nici asta nu e greu de înţeles şi nu pentru că o femeie nu ar fi fost în stare de asta, ci pentru că atunci primul om nu mai era bărbatul. Simplu, nu? Şi mai este un mic detaliu de luat în calcul când vine vorba de atribuirea laurilor pentru această invenţie: izgonirea din rai. Doar nu credeaţi că bărbaţii ar fi recunoscut vreodată că ei sunt de fapt de vină pentru asta. Normal că tot femeia a fost băgată la înaintare, în binecunoscutul episod cu mărul. Să fim serioşi. Ăsta e motiv? Voi credeţi că cineva o ia razna pentru un măr? Vă spun eu foarte pe scurt cum au stat de fapt lucrurile.

Ca orice om prins cu diferite probleme şi Dumnezeu a avut nevoie de concediu, aşa că i-a adunat pe toţi, femei şi bărbaţi, şi i-a informat despre planurile sale. Le-a lăsat instrucţiuni, le-a spus să fie cuminţi, să nu se joace cu chibriturile şi a plecat liniştit.

Orice bărbat sănătos, când vede o femeie goală, simte cum hormonii o iau razna. Ei credeau că nu mai sunt supravegheaţi şi au pus-o de-un chef cu bulină roşie coordonat de străstră…străbunicul lui Titus Steel. La întoarcere, Dumnezeu a verificat camerele de supraveghere. Avea de ales: ori vinde imagini şi filmleţe tabloidelor şi televiziunilor, ori îi pedepseşte. Şi i-a pedepsit. Deşi şi-a dat seama că bărbaţii sunt vinovaţii, a decis să-i izgonească pe toţi. Doar că ei nu au vrut să ducă peste veacuri această responsabilitate şi unuia i-a venit ideea fructului oprit, căruia până în final i-a zis măr.